Workshops

Leerzame en gezellige bijeenkomsten

Leerzaam en gezellig

Wist je dat pour elle salon de beauté ook workshops aanbiedt? De nieuwe groepsruimte bij mijn salon biedt hiervoor alle mogelijkheden. Op een leuke, ontspannen manier gaan we in kleine groepjes samen aan de slag met een onderwerp. Dit zijn leerzame en gezellige bijeenkomsten. Samen een leuke tijd hebben en ondertussen wat opsteken staat hierbij voorop. Natuurlijk is er ook tijd voor wat persoonlijk advies.

De volgende workshops staan er voor de komende tijd op het programma:

Sculpting starters – gezichtstraining
Detoxen: schoonheid komt van binnen
9 oktober19.30-22.00-
100% natuurlijke visagie: natuurlijk mooi

11 september

19.30- 22.00
-

Meer over de workshops

Sculp Facelift Self Treatment

Sculp is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert.

De resultaten zijn verbluffend! Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt.

Wij leren je hoe je thuis de Self-treatment moet uitvoeren. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk doordat je het “intense werk” thuis zelf doet. Toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid.

Sculp: in de praktijk

Wij leren je de techniek Sculpen persoonlijk of in groepsverband. De technieken en grepen worden je geleerd aan de hand van Self-Treatment cards die je verder thuis gebruikt met de geadviseerde producten. Er zijn drie zones waar je op kunt werken en per zone wordt getraind.

 • Voorhoofd en ogen
 • Mond en wangen
 • Kin, onderkin en decolleté

Na een eerste bezoek kun je thuis Sculpen. Wil je een optimaal resultaat dien je iedere dag thuis een kwartiertje te Sculpen. Al na een week verjongt en straalt je huid. Na enkele maanden krijg je een ronduit verbluffend resultaat. Je kunt levenslang Sculpen en levenslang jeugdig uitzien.

Sculp: als workshop

De self-treatment wordt je aangeleerd in 3 workshop lessen. Je leert de meest bijzondere massage technieken die je spieren en bindweefsel in het gelaat weer zullen verstrakken! Na deze workshops ben je in staat om zelf dagelijks je huid en spieren te trainen. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel maar toch is het een gepersonaliseerde aanpak. Voor nog mooiere resultaten coacht Pour elle je bij het gebruik van de juiste producten. Daarbij kun je wanneer gewenst ook advies krijgen over een behandeling of kuur als extra boost voor je huid.

Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijft jouw huid fris en jong op lange termijn.

De Sculp workshop wordt gegeven in 3 workshops van 3 uur / dagdeel. Met min 4 tot max 8 personen.

Programma: vb. van een dagdeel

 • 9.30 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
 • 9.45 uur Wat is sculping en wat doet het met de huid.
 • 10.00 uur Praktijk sculping
 • 12.45 uur Afsluiting

Kosten van de 3 workshop zijn € 125,00 per persoon koffie, thee en treatment Card.

Na 4 a 6 weken maken we een nieuwe afspraak om te kijken of je de techniek goed uitvoert.

Laat je lichaam weer sprankelen en kom in shape!

Extra energie opdoen en wat kilo’s opruimen, wat is er mooier om de lente op deze manier in te luiden? Je geeft je huid een boost en kom weer in balans. Je bent klaar om naar buiten te gaan en los te laten wat je niet meer nodig hebt!

De 11 daagse Cleanse & Revitalise detox box helpt jou je lichaam te ontgiften.

Het resultaat is:

 • een verbeterde voedingsopname;
 • optimale spijsvertering;
 • snellere vetverbranding;
 • betere doorbloeding;
 • mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

Wil jij je gezondheid een nieuwe boost geven, je eetpatroon opnieuw herzien en zo beter voor jezelf zorgen. Ik geef in een korte presentatie uitleg over de Cleanse & Revitalise detox.

Kijk voor informatie naar de data.

Ontdek de natuurlijke en biologische make-up van Zao

Om je schoonheid te benadrukken, met respect voor het mileu en de huid, heeft Zao 100% natuurlijke formules ontwikkeld die Bio* en Vegan** gecertificeerd zijn.

Laat je betoveren door de heldere kleuren, de comfortabele texturen en de lange houdbaarheid op je huid. Voor een passende uitstraling heeft Zao een natuurlijke verpakking ontworpen van bamboe, met een modern en elegant design.

Een leuke en gezellige workshop waarin je aan de slag gaat met penselen en de mooiste kleuren.

Je ontdekt:

 • Welke kleuren bij jou huidtype passen
 • Waar je op letten wanneer je foundation aanbrengt
 • Hoe het accentueren van je mooiste vormen
 • De nieuwste tips en tricks

Een heerlijke cappuccino of heb je liever een geurige kruidenthee met daarbij  wat lekkers maken de workshop helemaal af.

Workshops

Workshops pour elle salon de beauté

“Alle dames waren zeer enthousiast over de ‘workshop 100% natuurlijke visagie’, niet alleen over de verbluffende resultaten maar ook over de manier waarop je de workshop gaf. Veel persoonlijke aandacht en een heldere uitleg. Ook heel fijn dat we een afspraak konden maken op een moment dat het ons het beste uitkwam!”

Iets voor jou of jouw vriendinnen?

Schrijf je in of plan een workshop.