Over Marieke en haar salon

Mijn passie: “Je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel laten voelen”

“Ik focus niet alleen op de buitenkant, maar ook wie je bent.”

Een holistische aanpak

Wat mij onderscheidt in mijn behandelingen is de aandacht voor jou als unieke mooie vrouw. Ik focus niet alleen op de buitenkant, maar ook op wie je bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn. Realiseer je dat alles wat je aandacht geeft, groeit.

Jouw gevoel is ontzettend belangrijk bij het verbeteren van je schoonheid: als je je mooi voelt, dan straal je!

Van klassiek naar puur natuur

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat ik besloot de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Vanaf dat moment ben ik blijven leren. Vele cursussen en opleidingen volgden en ook van mijn klanten leerde ik veel. Ik ontdekte dat klassieke schoonheidsproducten vol ballaststoffen zitten die een negatieve uitwerking op de gezondheid hebben. Ik kon niet meer staan achter het feit dat ik mijn klanten belast met producten die niet gezond voor hen zijn. Ik werk daarom alleen nog maar met 100% natuurlijke producten met een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantoliën en plantextracten. Ik wil voor mijn klanten niets dan het beste!

Geheel afgestemd op jou

Ik ben me gaan specialiseren als Noûs Therapiste in Natural Face Lifting en de resultaten zijn verbluffend! Met doeltreffende behandelingen, krachtige werkstoffen en vernieuwende bindweefseltechnieken kan ik je huid écht verjongen, terwijl dure fillers of Botox slechts tijdelijk verlammen of verhullen. Bij Pour Elle – Salon de Beauté krijg je geen standaard behandeling. Ik stem mijn behandeling geheel op maat af op jouw behoeften, wensen en huidconditie.

Natuurlijke producten

Ben jij je bewust van de invloed van schoonheidsproducten op je gezondheid? Voor nu, maar ook op de lange termijn? En ben je op zoek naar fijne én veilige producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten? Ik ben er met mijn salon Pour elle voor alle vrouwen die waarde hechten aan hun uitstraling, maar niet zomaar van alles op hun huid willen smeren. Mijn passie ligt bij de aromatherapieën van Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) en Les Gavots: 100% zuivere natuurlijke producten uit de Franse Provence. En als Noûs Therapiste ben ik gespecialiseerd in Natural Face Lifting. Natuurlijker kan het niet!

Marieke Kruiswijk, huidverbetercoach

Maak een afspraak

Maak kennis met Marieke en haar salon met een gratis intake of maak gebruik van het kennismakingsaanbod.