Huidverbetering

Pure schoonheid komt van binnen!

“Ik werk niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit.”

Effectief én zacht je huid verbeteren?

Heb je huidproblemen waar je maar niet vanaf komt, zoals pigmentvlekken, roodheid of couperose, of steeds terugkerende onzuiverheden? Hebben eerdere klassieke schoonheidsbehandelingen niet tot een blijvende verbetering geleid? Bij Pour Elle – Salon de Beauté werkt het anders. Door een holistische aanpak bereik ik prachtige resultaten. Ik werk met 100% natuurlijke producten, niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit. Dit geeft een boost aan je innerlijke schoonheid! Je zult versteld staan van het effect en je ook echt mooier voelen.

Pure natuurkracht

In de salon koos ik bewust voor de pure natuurlijke schoonheidsproducten van onder meer Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) en Les Gavots de Provence. Deze bestaan voor 100% uit biologische plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Onnodige ballaststoffen als minerale oliën, conserveringsmiddelen, synthetische parfums, emulgatoren of kleurstoffen zul je er niet in aantreffen. Het gehalte aan actieve bestanddelen is zo hoog dat je huid ècht verbetert.

Door alle huidlagen

Je huid is een super effectief doorgeefluik als je je schoonheid van binnenuit wilt verbeteren. De grondleggers van de aromatherapie leverden al het bewijs dat essentiële oliën snel door alle huidlagen dringen. De behandeling heeft een positief effect op je hele systeem.

Ervaar het zelf!

Dus heb je problemen als roodheid of pigmentvlekken? Maak dan een afspraak bij Pour Elle – Salon de Beauté. Na een intake en grondige analyse van jouw huid maak ik een persoonlijk verbeterplan voor jouw huidproblemen.

Huidverbetering

Huidverbetering

Marieke Kruiswijk, huidverbetercoach

Reacties van klanten

 • Sinds 1999 kom ik bij Marieke voor een schoonheidsbehandeling. De reden dat ik nog steeds met plezier bij Marieke kom is, dat ze zoveel kennis heeft op het gebied van producten en behandelingen, massages en make-up.
  Marjanne
 • Marieke kijkt verder dan naar je gezicht alleen. Ik zag daardoor opeens ook zelf allerlei verbanden. Alles hangt met elkaar samen en heeft invloed op je uitstraling.
  Tjitske (38)
 • Ik gun mezelf iedere maand een Marieke-momentje. Dan kan ik er echt weer even tegen!”
  Saskia (39)
 • Marieke heeft mij de ogen geopend. Ik smeer echt geen troep meer op mijn gezicht, zelfs niet van de dure merken… De kracht van puur natuur doet mijn huid zoveel goed. Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!
  Chanelle (42)
 • Alleen je huid beter verzorgen is niet genoeg om er jonger uit te zien
  Marja (43)
 • Wat een mooie plek midden in het groen. Ik kom er echt tot rust, alleen al door daar te zijn
  Miranda (52)
 • Door de jaren heen heeft Marieke veel cursussen gevolgd om zich te verdiepen in welke behandeling het beste past bij welk type huid en leeftijd
 • Wat ook zeker zo belangrijk is, ik voel me bij Marieke op mijn gemak. We kletsen over de dingen die ons bezig houden en dat schept een band. Persoonlijk hoop ik dat Marieke nog jaren schoonheidsspecialiste blijft en dat ik nog jaren bij haar voor een behandeling mag komen