Anti-aging

Healthy aging: de kunst van het mooi oud worden

“Die frisse jonge uitstraling zit gewoon in jezelf!”

Ben je niet tevreden als je jezelf in de spiegel ziet? Zie je er doodmoe of gestrest uit? Baal je van je eerste kraaienpootjes? Of heb je een doffe huid? Hoe fijn zou het zijn om daar blijvend iets aan te veranderen? Een facelift of Botox verhult slechts het verouderingsproces. Veel meer resultaat is te behalen door anders aan te kijken tegen het bestrijden van veroudering. Met Healthy Aging verleg je het accent naar zo gezond mogelijk ouder worden. Door te kiezen voor gezonde voeding en meer tijd te nemen voor ontspanning en persoonlijke verzorging, knapt je huid zienderogen op!

Werken aan een jonge uitstraling

Als Noûs Therapist / Natural Facelifting Therapeute kan ik veel voor je betekenen op het gebied van anti-aging. Niet alleen werk ik in mijn salon met hoog geconcentreerde etherische oliën en andere 100% natuurlijke huidverjongende producten, geen enkele huid is hetzelfde. Ik kijk ook naar andere aspecten die het verouderingsproces kunnen vertragen: gezonde voeding, detoxen van binnenuit, gezichtsfitness, huidverbeterende massagetechnieken. In overleg stel ik een persoonlijk behandelplan op dat toewerkt naar die blijvende frisse jonge uitstraling, wat je echte leeftijd ook is!

Ontspannen in de salon

Natuurlijk ondersteun ik dit traject met heerlijke ontspannende behandelingen in de salon. Met een krachtige bindweefselmassage, luxe peelings, huidverjongende fruitmaskers en andere natuurlijke technieken kunnen we prachtige resultaten behalen: je pakt je rimpels aan en krijgt een mooie gladde huid met een frisse uitstraling die zijdezacht aanvoelt.

Anti-aging

Voor en na

Resultaat van behandelingskuur

Zelf ervaren?

Wil je weer blij worden als je in de spiegel kijk? Kies dan voor een huidverjongingstraject of kuur bij Pour Elle – Salon de Beauté. Met mijn advies en thuisverzorgingsproducten die ik op maat voor jouw huid samenstel, kun je dit fijne gevoel ook thuis vasthouden. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ervaar zelf wat mijn aanpak voor jou kan doen.

Wil jij meer effect van je behandelingen? Een snellere opbouw van je huid waardoor je er jaren jonger uit gaat zien?

Dan is het allerbeste resultaat te behalen in een kuur van vijf tot vijftien behandelingen, afhankelijk van de kwaliteit van je huid.

GRATIS Kennismakingsbehandeling

Huidverbetering ervaren

Anti-Aging behandelingen

Gelaatsanalyse – Welke behandeling past bij jouw huid?

Wie bij Pour elle komt voor een anti-age behandeling krijgt eerst een gelaatsanalyse. Deze analyse richt zich op twaalf verschillende zones en leidt tot een advies voor dagelijkse verzorging, huidverbetering in probleemzones en het voorkomen van huidveroudering. Het brengt bovendien toekomstige rimpel- en contourvorming in kaart en verschaft inzicht in asymmetrie in het gelaat. Op basis van deze analyse stel ik een effectieve aanpak samen die jouw huid er jaren jonger uit laat zien!

Reacties van klanten

 • Sinds 1999 kom ik bij Marieke voor een schoonheidsbehandeling. De reden dat ik nog steeds met plezier bij Marieke kom is, dat ze zoveel kennis heeft op het gebied van producten en behandelingen, massages en make-up.
  Marjanne
 • Marieke kijkt verder dan naar je gezicht alleen. Ik zag daardoor opeens ook zelf allerlei verbanden. Alles hangt met elkaar samen en heeft invloed op je uitstraling.
  Tjitske (38)
 • Ik gun mezelf iedere maand een Marieke-momentje. Dan kan ik er echt weer even tegen!”
  Saskia (39)
 • Marieke heeft mij de ogen geopend. Ik smeer echt geen troep meer op mijn gezicht, zelfs niet van de dure merken… De kracht van puur natuur doet mijn huid zoveel goed. Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!
  Chanelle (42)
 • Alleen je huid beter verzorgen is niet genoeg om er jonger uit te zien
  Marja (43)
 • Wat een mooie plek midden in het groen. Ik kom er echt tot rust, alleen al door daar te zijn
  Miranda (52)
 • Door de jaren heen heeft Marieke veel cursussen gevolgd om zich te verdiepen in welke behandeling het beste past bij welk type huid en leeftijd
 • Wat ook zeker zo belangrijk is, ik voel me bij Marieke op mijn gemak. We kletsen over de dingen die ons bezig houden en dat schept een band. Persoonlijk hoop ik dat Marieke nog jaren schoonheidsspecialiste blijft en dat ik nog jaren bij haar voor een behandeling mag komen